Vesivahinkojen-korjaus
Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Vesivahinkojen korjaus

Tässä artikkelissa Lucky Homes kertoo miten vesivahinkojen korjaus luonnistuu Suomessa parhaiten, painopisteenä etenkin Helsinki ja sen lähialueet. Vesivahinkojen korjauksen hinta käydään myös läpi, vaikka tokihan se on näissä asioissa aina tapauskohtaista vahingon suuruudesta riippuen.

Tarjontaamme kuuluu kattavat palvelupaketit vesivahinkojen hoitamiseen pois päiväjärjestyksestä, jotka toteutetaan laadukkaasti, mutta täysin sovitussa aikataulussa. Kohdealueenamme ovat Helsinki ja sen ympäryskunnat, kuten esimerkiksi Espoo, Vantaa, Kerava, Kirkkonummi, Porvoo ja Sipoo.

Vesivahinkokorjauksen hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti ja avoimesti asiakkaan kanssa, jotta hintalappu ei tuo mukanaan enempää ikäviä yllätyksiä.

Vahvasti homevaurioon kytköksissä oleva vesivahinko on viheliäinen vaiva rakennuksessa, mutta yhä valitettavan yleinen. Osaavissa käsissä vesivahingon aiheuttamat murheet kirjaimellisesti kuivuvat kasaan, kun Lucky Homesin kaikenkattava vesivahinkopalvelu kutsutaan paikalle hoitamaan remontin vaatimat järjestelyt.

Vesivahinkokorjaukset – toteamisesta toimenpiteisiin

Suurin vesivahingon aiheuttaja on tunnetusti putkistovuodot, jotka aiheuttavat tapauksista peräti 60%. Hyvänä kakkosena ja kolmosena perässä tulevat kylpyhuoneen vesieristeiden pettäminen ja laiteviat. Vesivahingon tyypistä huolimatta valttia ongelmaan reagoimisessa on eittämättä nopeus. Mitä vauhdikkaammin korjaustyöt saadaan alkuun, niin sitä nopeammin ongelmasta päästää eroon ja hillittyä mahdollisia seurauksia, jotka näkyvät poikkeuksetta ikävästi kustannuksissa tai ongelman kehittymisenä homevaurioksi.

Lucky Homes on mukana koko vesivahingon korjauksessa aktiivisesti ohjaten asiakasta oikeisiin valintoihin. Autamme valitsemaan oikeat tahot tekemään kattavan kartoituksen ongelman laadusta ja järjestämään paikalle ensiluokkaisen kuivauskaluston, jolla vahingoittuneet rakenteet saadaan takaisin eloon.

Kattavan kuivausprosessin jälkeen tiimimme on aika vetää haalarit jalkaan ja elvyttää vahingoittuneet rakennuksen osa-alueet kuntoon. Remontointipalvelumme pitää huolta, että kaikki vedestä kärsineet rakennusosat huomioidaan siten, että vahinko ei pääse enää toistumaan.

Pidämme asiakkaan jatkuvasti tietoisena remontin etenemisestä ja siitä, että pysymme sovitussa aikataulussa.

Voiko asunnossa asua vesivahinkoremontin aikana?

Lucky Homes toteuttaa kaikki palvelunsa siten, että asiakkaan normaali arki ei vaikeutuisi remontoinnin aikana. Jos vesivahinko on laajuudeltaan pieni, niin kohteessa voi hyvin asua operoinnin aikana, mutta suuremmat projektit saattavat antaa syytä tilapäisasumisen etsimiselle. Mahdollisimman pitkälle pyrimme kuitenkin eristämään remontoitavan asunnon osan muusta rakennuksesta, joka pysyy näin ollen koko remontin ajan täysin asukkaiden käytettävissä.

Tarpeen vaatiessa vastaamme kuitenkin kutsuun. Tarjoamme sopimuksesta laadukkaita mahdollisuuksia tilapäisasumiseen remontin ajaksi, mikäli sopivia asuntoja on vain vapaana remontointihetkellä. Mahdollisuuksista ja lisäteidoista kannattaa ehdottomasti kysellä henkiökunnaltamme lisää, kun tilapäismajoittumiselle on tarvetta.

Ota yhteyttä Lucky Homes vesivahinkoremontti -palveluun, kun kosteustasot nousevat äkillisesti sopimattomiin lukemiin kiinteistösi rakenteissa.

Lucky Homes vesivahinkoremontti (Helsinki ja lähikunnat) – kuivattaa ja korjaa vesivahingon aiheuttamat murheet -nopeasti.

Soita meille heti tästä! Jätä yhteydenottopyyntö