Helsinki ja lähikunnat

Tapetointityöt

Tapetointityöt tuottavat monelle päänvaivaa, ja tällöin paikalle kannattaakin kutsua alan ammattilaiset Lucky Homesin kautta! Tässä artikkelissa kerrommekin miten tapetointityöt Helsingissä onnistuvat nopeiten sekä parhaaseen hintaan.

Kohdealueemme keskiöstä löytyy Helsinki ja muut pääkapunkiseudun kunnat, kuten Vantaa, Kauniainen, Espoo, Kerava, Sipoo ja Porvoo, mutta sopimuksen mukaan tekijät löytävät tiensä myös muualle Suomeen.

Tapetoinnilla uuden ilmeen luominen suuriinkin tiloihin käy tanssin tavoin, kunhan asialle laitetaan oikeat tekijät. Seinäkuosit vaihtuvat nuhjuisesta raikkaaseen käden käänteessä tapetointipalvelumme kääriessä hihat haasteellisenkin projektin edessä.

Toimintamme perustana on asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin vastaaminen ja pyrkimys vapauttaa tilan kokonaisvaltainen potentiaali kekseliäillä tapetointiratkaisuilla.

Tapetoinnin hinta määräytyy palvelussamme aina yksilökohtaisesti ja joustavasti työmaan mukaan ja se sovitaan avoimesti asiakkaan kanssa. Näin vältytään puolin ja toisin odottamattomilta yllätyksiltä.

Tapetointi tuo uuden ilmeen nopeasti

Tapetointi tuo äkkiseltään mielikuvan yksinkertaisesta toimenpiteestä, mutta todellisuudessa taitava tekijä säästää tässä projektissa aikaa, rahaa ja ennen kaikkea hermoja isoissa määrin. Kuviot ja tapetoitavasta pinnasta löytyvät kulmat saattavat hankaloittaa projektia, mutta tämä ei koidu ongelmaksi Lucky Homes -ammattilaisille. Työ on aina tasalaatuista, ja toiminta suoritetaan sovitun aikataulun puitteissa.

Tapetointipalvelumme vastaa kaikesta työhön liittyvästä ja pyrkii aina tarjoamaan asiakkaalle mahdollisimman stressivapaat olot projektin aikana. Tarvitsemme sinulta vain henkilökohtaiset toiveet ja me hoidamme loput. Mikäli epävarmuus vaihtoehtojen välillä painaa mieltä, autamme mielellämme oikeiden ratkaisujen valinnassa ja kerromme tavoista tuoda tilan mahdollisuudet parhaiten esiin.

Parhaimmillaan tapetit toimivat väistämättöminä katseenvangitsijoina ja tunnelman välittäjänä, mutta pahimmillaan projekti tuottaa häiritseviä yksityiskohtia ja sekavia tunteita. Me tunnemme kaikki sudenkuopat, joita tapetointiin liittyy ja näin ollen osaamme myös välttää ne.

Asiakkaan halutessa, pystymme kokoamaan maalauspalvelumme ja tapetointipalvelumme kanssa uniikkeja ratkaisuja, joilla tilat saadaan juuri sellaisiksi, kuin asiakas ne haluaa.

Käytännön järjestelyt ja asuminen tapetointitöiden aikana

Palvelumme joustaa aina tarpeen mukaan istumaan asiakkaan arkirytmiin mahdollisimman jouhevasti. Tapetointi on osaavalta tekijältä nopeahko prosessi, jota pystyy suorittamaan huone kerrallaan siten, että talouden normaali elämä ei häiriinny. Isommatkin projektit saadaan hoidettua vauhdilla ja näin ollen huolta edistymisestä ei tarvitse kantaa.

Ammattilaiset tuovat mukanaan kaikki tarvittavat välineet ja jälkien siivous hoidetaan itse. Materiaaleissa ja välineissä pyrimme aina hyötykäyttämään mahdollisimman ekologisia vaihtoehtoja ja minimoimaan turhan jätteen tuottamisen.

Ota yhteyttä tapetoinnin tarpeessa. Kehitetään yhdessä juuri sinun toiveidesi mukainen ratkaisu ilmentämään tilojen ainutlaatuista tunnelmaa.

Tapetointi Helsingissä huokeaan hintaan Lucky Homesilta.

Soita meille heti tästä! Jätä yhteydenottopyyntö