Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Sokkeliremontti & sokkelin korjaus

Sokkeli on kantava voima, joka pitää talon kasassa yhdistämällä perustukset talon seiniin ja alapohjaan. Toisin sanoen sokkelin korjaus täytyy suoritaa mitä pikimmiten kun ongelmia ilmenee, sillä se kannattelee koko taloa päällään ja tämän takia sen tulee olla erinomaisessa kunnossa. Jos näin ei ole tarvitaan sokkeliremontti, oli asuinpaikkana sitten Helsinki/pääkaupunkiseutu tai maalla sijaitseva omakotitalo. Sokkelim korjauksen hinta on myös paljon puhuttava aihe.

Toimintamme sijoittuu pääosin alueelle Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Sipoo, Kerava ja Porvoo, mutta sopimuksesta suoritamme sokkeliremontointia myös muualla Suomessa joustavasti.

Vaurioitunut sokkeli vaikuttaa merkittävästi rakenteiden kuntoon aiheuttamalla esimerkiksi homeongelmia ja sitä myöten myös terveysriskejä sisäilman huonontuessa. Tämän vuoksi sokkeliremontti tuleekin suorittaa heti ongelmien ilmaantuessa. Lucky Homes tarjoaa kaikenkattavia sokkeliratkaisuja normaalien sokkelien lisäksi valesokkeleihin, jotka maan tasalla olevan puisen runkonsa takia keräävät herkästi kosteutta.

Sokkeliremontin hinta määritellään aina tapauskohtaisesti tarkkaan tehdyillä laskemilla avoimesti asiakkaan kanssa. Näin ehkäisemme ikävät yllätykset hintalapussa työn jälkeen ja voimme olla ylpeitä lopputuloksesta ja toiminnastamme.

Asiantunteva sokkeliremontti turvaa asuntosi perustukset

Sokkeli pitää niin sanotusti talon paketin kasassa. Onnistuneesti toteutettu sokkeliremontti huoltaa ja korjaa vaurioituneet elementit ja pitää huolen, että kosteus ei pääse nousemaan olennaisiin rakenteisiin, jolloin ne eivät haperru ja hometta ei synny.

Työt lähtevät liikenteeseen tarkasta tilanteen kartoittamisesta, jonka hoitamiseen käytämme ainoastaan alan parhaita osaajia yhteistyökumppaneidemme joukosta. Näin saamme kokonaisvaltaisen kuvan tilanteesta, tarvittavista toimista ja osaamme kertoa palvelun hinnoittelusta.

Sokkelikorjauksen toteutuksesta vastaa osaava joukkomme. Työt sisältävät tilanteesta riippuen muun muassa puisten runkorakenteiden huoltamista ja vaihtoa, homevauriokorjausta ja salaojitusta.

Eniten sokkeliongelmia esiintyy 1960-1990 luvulla rakennettujen talojen valesokkeleissa, joissa on usein haittana puuttuva tai vaillinainen ilmarako, joka ehkäisee kosteuden kerääntymistä rakenteisiin. Oma sokkelin kunnosta tulee siis erityisesti näissä kohteissa olla hyvin perillä, jotta ongelmiin voidaan reagoida ajoissa ja kustannustehokkaasti.

Asuminen ja järjestelyt sokkelin korjauksen aikana

Lucky Homes pyrkii toteuttamaan kaikki työnsä siten, että asiakkaan normaalit arkirutiinit häiriintyvät mahdollisimman vähän. Sokkeliremontti pystytään useimmissa tapauksissa suorittamaan siten, että asukkaiden ei tarvitse etsiä tilapäismajoittumista.

Metelitasot ja hajuhaitat yritämme aina pitää mahdollisimman pieninä. Olemme myös omistautuneita vastuulliselle työskentelytavalle. Jätteen määrä minimoidaan ja loppusiivoukset hoidetaan huolellisesti, jotta asiakkaan on helppo palata entistä ehompaan kotiinsa remontoinnin jälkeen.

Mikäli asiakas haluaa hyödyntää sokkeliremontin yhteydessä muita remontointipaveluitamme, niin tarve tilapäismajoittumisen etsimiseen saattaa syntyä. Lucky Homes tarjoaa ratkaisuja tilapäismajoittumiseen aina, jos sopivia asuntoja on remontointihetkellä vapaana. Mahdollisuuksista kannattaa tarvittaessa kysyä ehdottomasti lisää.

Ota yhteyttä sokkeliremontin tarpeessa työmaan laajuudesta riippumatta. Pidämme yhteistyökumppaneidemme kanssa huolta, että talosi perustukset kantavat käsittelymme jälkeen pitkään tarjoten vankan pohjan sinun kodillesi.

Lucky Homes sokkelikorjaus Helsinki – Tie elämäsi vahvimpiin perustuksiin

Soita meille heti tästä! Jätä yhteydenottopyyntö