Helsinki + pääkaupunkiseutu

Saunaremontti

Kuinka saada paras mahdollinen kokemus saunaremontista? Vältä ylimääräinen häsläys ja valitse laadukas saunaremontti Lucky Homesilta. Tässä artikkelissa kerromme kuinka saunaremontin suunnittelu onnistuu meidän välityksellä yksinkertaisesti ja nopeasti. Esittelyssä on totta kai myös saunaremontin hinta!

Suunnittelet sitten saunaremonttia tai kokonaan uutta saunaa kiinteistöösi, niin meidän asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan missä tahansa saunan remontointia tai uudisrakentamista koskevissa kysymyksissä Helsingissä ja lähikunnissa (Espoo, Vantaa, Kerava, Sipoo, Porvoo, Kauniainen).

Suomalaiset ovat tunnetusti saunakansaa ja maastamme löytyykin eri arvioiden mukaan reilusti yli kaksi miljoonaa erilaista saunaa, joissa kiireinen kansamme pääsee rentoutumaan. Saunominen on tunnetusti hyvää lääkettä niin mielelle kuin kehollekin, ja me Lucky Homesilla haluamme tuoda saunan ilosanomaa kaikkien sitä haluavien luokse.

Pystymme tarjoamaan konsultaatiota aina sähkökiukaalla toimivista kerrostalosaunoista puulämmitteisiin mökkisaunoihin. Meiltä onnistuu korkealaatuiset ja näyttävät saunaremontit edulliseen hintaan pääkaupunkiseudulla.

Saunaremontilla päivitämme vanhan saunasi 2020-luvulle tai halutessasi rakennamme kokonaan uuden saunan juuri sinun tarpeidesi ja mieltymyksesi mukaan.

Saunaremontti vanhaan tai vaihto uuteen – juuri kuten sinä haluat

Jokaisen saunojan mieltymykset ovat tottakai yksilölliset, ja siksi me suunnittelemme jokaisen saunan asiakkaan kanssa yhdessä toiveet ja tarpeet kuunnellen ja tilan erilaiset mahdollisuudet huomioiden. Saat kauttamme ammattitaitoisen suunnittelun, laadukkaat materiaalit sekä huolellisen toteutuksen, joten voit olla varma, että lopputuloksena on laadukas sauna, joka palvelee sinua vuosien ajan.

Saunaremonttimme tekee oma asentajamme, jolla on kokemusta kymmenistä erilaisista saunoista. Voit siis olla varma, että lopputulos on näyttävä ja laadukas sekä hinta edullinen.

Voit räätälöidä saunan ulkonäköä täysin omien mieltymystesi mukaan. Toimimme yhteistyössä useiden saunapaketteja tarjoavien kumppaneiden kanssa, joten kauttamme sinulla on mahdollisuus räätälöidä jo suunnitteluvaiheessa useita erilaisia vaihtoehtoja. Voit siis leikitellä erilaisilla laudevaihtoehdoilla, lasiseinillä / -ovilla, kiukailla sekä monilla muilla pienillä yksityiskohdilla, jotka tuovat saunaasi persoonallisuutta ja näyttävyyttä.

Saunaremontin hinta Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun alueella määräytyy aina yksilöllisesti kohteen ja tilan mahdollisuuksien mukaan, mutta toisin kuin yleisesti luullaan, saunaremontin tai uuden saunan rakentamisen ei tarvitse olla kallista.

Me olemme valmiita auttamaan sinua missä tahansa saunaremonttia koskevissa kysymyksissä, joten ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään juuri sinun tarpeisiisi sopiva sauna edulliseen hintaan!

Lucky Homes saunaremontti – oman sauna kullan kallis

Soita meille heti tästä! Jätä yhteydenottopyyntö