Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Salaojaremontti

Salaojaremontti saattaa kuulostaa monelle pelottavalta asialta, ja tätä varten Lucky Homes ryntääkin apuun. Tässä artikkelissa käymmekin tarkasti läpi miten salaojaremontti onnistuu Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, sekä tietenkin minkälainen hinta kyseiselle palvelulle on tulossa.

Lucky Homes salaojaremontti takaa onnistuneet lopputulokset pienistä huoltotöistä laajamittaiseen salaojitusprojektiin kaikissa kohteissa toimialueella Helsinki, Vantaa, Sipoo, Kerava, Espoo ja Kirkkonummi. Toimintamme ei kuitenkaan tunne selviä rajoja, joten sopimuksesta salaojituspalveluitamme on mahdollista hyödyntää myös muualla Suomessa.

Koti saattaa helposti näyttää päälle päin toimivalta, mutta välillä kiinteistön suurimmat ongelmat piilevät maan sisuksissa. Rakenteisiin paheellista kosteutta nostattava puutteellinen salaojitus voi olla tarpeeksi pitkälle päästyään todellinen rasite rakennuselementtien lisäksi rahapussille.

Salaojaremontin hinta määritellään tapauskohtaisesti jokaisessa kohteessa erikseen töiden laajuudesta riippuen. Neuvottelut tapahtuvat avoimesti asiakkaan kanssa, jotta vältämme yllättävät juonenkäänteet laskutuksen yhteydessä.

Salaojaremontti – turvatut perustukset kantavalle kodille

Salaojituksen onnistunut kokonaisuus turvaa talon perustukset suojaan kosteudelta ja tätä myöten rakenteiden hapertumiselta ja homeongelmilta. Puutteellisen salaojituksen ongelmat ovat todella tyypillisiä 50-luvulla rakennetuissa rintamamiestaloissa, mutta valitettavan usein remontoinnin tarvetta esiintyy muissakin kohteissa. Tyypillisesti ongelmat salaojituksessa juontavat juurensa tukkeutuneisiin tai rikkoutuneisiin putkiin, vääriin kallistuskulmiin, paikan huonoon valintaan ja irronneisiin osa-alueisiin.

Lähestulkoon kaikissa tapauksissa korjaustyöt vaativat salaojajärjestelmän ongelmakohtien kartoittamista, ylöskaivamista ja jopa koko järjestelmän uusimista. Pidämme huolta, että salaojatyömaalla kaikki hoituu juuri niin kuin pitääkin.

Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme kartoittamaan ongelman laajuuden, tarvittavat elementit ja antamaan arvion töiden kestosta ja hinnasta. Tuemme asiakastamme kaikissa valinnoissa varmistaen samalla joustavasti täyden tyytyväisyyden työskentelyymme.

Laajat toimenpiteet vaativat kohteen tontilta joustavuutta. Uusittaessa salaojajärjestelmää maa ja kasvusto tulee poistaa noin kahden metrin etäisyydeltä rakennuksesta. Pidämme kaikissa kohteissamme huolta, että salaojaremontin jälkeen piha maisemoidaan alkuperäiseen kuntoonsa.

Salaojaremontti voidaan suorittaa 8 kuukautena vuodesta, sillä pakkasen vaikutus kostuneisiin rakenteisiin voi aiheuttaa jopa seinän halkeamisen. Vastaamme koko työmaasta siten, että asiakkaan harteille jää mahdollisimman vähän murhetta. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa löydämme parhaat ratkaisut tilanteen kartoittamiseen, työn suunnittelemiseen ja sen nopeaan toteuttamiseen.

Asuminen ja järjestelyt salaojaremontin aikana

Toteutamme kaikki työmme aina siten, että asiakkaan normaali arki häiriintyy mahdollisimman vähän. Asuminen kiinteistössä on mahdollista koko salaojaremontin ajan ja poikkeustilanteista ilmoitamme aina mahdollisimman hyvissä ajoin etukäteen.

Mikäli haluat hyödyntää salaojaremontin aikana myös muita remontointipalveuitamme, niin joissain tapauksissa tarvetta saattaa syntyä tilapäismajoituksen järjestämiselle. Lucky Homes tarjoaa laadukkaita asuntoja sopimuksesta väliaikaiseen majoittumiseen aina, kun sopivia vaihtoehtoja on remonttihetkellä vapaana. Mahdollisuuksista kannattaa ehdottomasti kysyä lisää tarpeen ilmaantuessa.

Ota yhteyttä, kun tarvitset osaavaa salaojaremonttia kotisi perustusten suojaksi. Saavumme paikalle joustavasti kalenterisi mukaan ja hyödynnämme vankkaa osaamistamme haasteellisenkin projektin edessä.

Lucky Homes salaojaremontti Helsinki – Homma kotiin, kotisi alla

Soita meille heti tästä! Jätä yhteydenottopyyntö