sahkoremontti
Helsinki ja lähialueet

Sähköremontti

Sähköjen toimiminen on helposti itsestäänselvyys, jota ei arjessa tule aina ajatelleeksi, mutta niiden puuttuminen muokkaa stressitasoja täysin uuteen uskoon. Tällöin edessä saattaakin olla sähköremontti, ja etenkin sen hinta Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla puhuttaa.

Palvelumme keskittyvät alueelle Helsinki, Espoo, Kerava, Vantaa, Sipoo, Kirkkonummi, Porvoo ja muu pääkaupunkiseutu, mutta sopimuksesta saavumme paikalle myös muualle Suomeen joustavasti asiakkaan tarpeen mukaan.

Kunnossa oleva sähköjärjestelmä parantaa kodin viihtyvyyttä ja ennen kaikkea turvallisuutta. Kodin sähköjärjestelmään on hyvä kiinnittää huomiota, sillä aivan kuin muutkin rakenteet, se kuluu iän myötä. Näin ollen tarvetta syntyy sähköremontoinnille.

Tarjoamme osaavaa palvelua sähköremontoinnin toteuttamiseen tarpeesta riippumatta. Kartoitamme kokonaisvaltaisesti yhdessä asiakkaan kanssa pienimmätkin puutteet kiinteistön sähköjärjestelmässä ja hoidamme laajamittaisetkin projektit maaliin yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Sähköremontin hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti yhdessä ja avoimesti asiakkaan kanssa, jotta ikäviltä yllätyksiltä vältytään laskutushetkellä. Hintaan vaikuttaa remontin laajuus, kohde jossa remontti suoritetaan ja valitut tarvikkeet.

Osaavaa sähköremontointia toimenkuvasta ja hintatasosta riippumatta

Suurin osa sähköremontoinneista tehdään kohteissa, joissa rakenteet ja sähköjärjestelmät eivät vastaa tämän päivän tarpeita. Vanhojen talojen pistorasiat loppuivat kesken jo 1980-luvulla kun mikroaaltouunit yleistyivät, ja tahti ei ole tästä laantunut.

Yleisimmät sähköremonttiin johtavat ongelmat syntyvät juurikin pistorasioiden lukumäärän vajavaisuudesta tai sulakkeiden helposta ylikuormittumisesta. Sulakkeet sijaitsevat sähkökeskuksessa, jossa kullekin tilalle ja tarpeelle löytyy omansa. Sulakkeet määrittelevät, kuinka suuri on kunkin sähköpiirin suurin mahdollinen kulutus. Pääsulakkeet taas määrittävät kuinka paljon kokonaissähköenergiaa on mahdollista kuluttaa kerralla.

Vanhojen rakennusten sulakkeet eivät kestä nykypäivänä tarvittavaa kuormitusta, jolloin tehon loppuessa paikalle on syytä kutsua osaavaa apua remontointiin. Kanssamme onnistut kaikissa projekteissa samalla pysyen aikataulusi puitteissa.

Oli kyse sitten yksinkertaisesta pistorasioiden lisäämisestä tai monimutkaisemmista tietoverkko-, antenni-, tai telekaapelointitehtävistä, niin saavumme paikalle antamaan osaavaa näkemystä ja tekemistä tyytyväisyyteen johtavalla mentaliteetilla.

Kaikki sähköremontit toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Tarjoamme asiantuntevaa näkemystä valintoihin ja sähköremontin kokonaiskuvan muodostamiseen. Käytämme töissämme ainoastaan hyväksi todettuja yhteistyökumppaneitamme ja vastaamme täysin vastuullisesta toteutuksesta.

Asuminen ja järjestelyt sähköremontin aikana

Lucky Homes pyrkii toteuttamaan kaikki remontointipalvelunsa siten, että asiakkaan normaali arkirytmi häiriintyy mahdollisimman vähän. Pistorasia- ja sulaketyöt onnistuvat muiden pienten projektien tapaan helposti normaalin arjen pyöriessä kiinteistössä.

Sähköremontit on usein luontevaa toteuttaa samaan aikaan kuin esimerkiksi pintaremontti tai keittiöremontti, jolloin laajamittaisemmat purku- ja rakennustyöt saattavat synnyttää tarpeen tilapäismajoittumiselle. Lucky Homes tarjoaa tilapäismajoittumisen ratkaisuja aina silloin, kun sopivia asuntoja on remontointihetkellä vapaana. Mahdollisuuksista kannattaa ehdottomasti kysyä lisää tarpeen vaatiessa.

Ota yhteyttä, kun mielessäsi on onnistunut sähköremontti ja anna meidän etsiä ja toteuttaa kanssasi parhaat ja pitkäkestoiset ratkaisut nopeasti ja vastuullisesti.

Lucky Homes sähköremontti Helsinki – Osaavaa palvelua nostamaan kotisi viihtyvyys- ja turvallisuustasoa

Soita meille heti tästä! Jätä yhteydenottopyyntö

Milloin sähköremontti vaaditaan?

Sähköremonttia voi helposti lykätä liian pitkään, ja Suomessa onkin tuhansia taloja, joissa sähköjen uusiksi laittaminen olisi ollut ajankohtaista jo pitkän aikaa sitten. Harva Lucky Homesin tiimin ohella rakastaa remontointia, ja näin ollen pienet ongelmat jäävätkin usein korjaamatta, kerääntyen pidemmän päälle. Sähköturvallisuuslaki ei ole vitsi, ja tämän vuoksi turvallisuusriskit asunnossasi kannattaakin hoitaa kerralla kuntoon!

Äskeisestä kommentista huolimatta oma arvionti on kuitenkin yhä se tärkein kriteeri sähköremontin ajankohtaa koskien. Kun ongelmat pääsevät niin suuriksi että ne haittaavat jokapäiväistä elämääsi, ratkaisua aletaankin etsimään juuri Lucky Homesin kaltaisilta sivuilta!

Tämän vuoksi kodin sähköongelmat kannattaa korjata jo heti niiden ilmaantuessa. Sähkölaitteiden yleistymisen vuoksi myös ongelmia ilmenee enemmän kuin koskaan, etenkin jos talon sähköistys on ehtinyt ikääntymään jo jonkin verran suhteessa laitteiden määrään kodissasi. Tämä onkin varsin yleinen ongelma nykypäivänä.

Lucky Homes tekee mielellään taloosi sähkökartotiuksen, jossa selvitetään asuntosi sähköitykset kokonaisvaltaisesti. Talosi käydään ensiksi läpi sisäpuolelta, jonka jälkeen läpi käydään mahdolliset ulkotilat. Mikäli haluat vähentää oman kotisi riskitekijöitä itse etukäteen, suosittelemme välttämään ainakin seuraavia asioita:

  1. Itse tehdyt sähkötyöt – Vaikka ongelmia haluaisikin ja ehkä osaisikin korjata itse, kyseessä on aina riski, joka voi pidemmän päälle johtaa suurempiin ja merkittäviin ongelmiin. Vain alan ammattilaiset saavat suorittaa sähkötöitä.
  2. Ylikuorma ja löysät liitokset – Ikääntyessään vanhat sähköratkaisut alkavat löystymään ja heikkenemään. Sähköjärjestelmät kestävät noin 40 vuotta, jonka vuoksi vanhemmat tapaukset kannattaa uusia mitä pikimmiten.
  3. Vaaranmerkkien tunnistaminen – Yleisiä sähköisiä vaaroja ovat muun muassa palaneen haju, laitteiden kuumeneminen, rikkonaiset valaisimien kuvut, heikot kiinnitykset esim. pistotulpissa ja mustumat pistorasioissa.

Mikäli pelkäät tai tiedät, että omassa kodissasi voisi olla sähköremontin tarvetta, älä pelkää ottaa yhteyttä Lucky Homesin ammattilaisiin. Tämä luonnistuukin kätevästi ja nopeasti alta löytyvien ohjeiden avulla.

Lucky Homes sähköremontin vaiheet

Sähköremontti voi usein olla pitkä prosessi, jonka vuoksi päätimme esitellä teille pikaisesti sähköremontin vaiheet Lucky Homesin kanssa asioidessa. 

  1. Ota yhteyttä Lucky Homesin ammattilaisiin tämän verkkosivun kautta, sähköpostitse (asiakaspalvelu@luckyhomes.fi) tai puhelimitse (040 687 4331).
  2. Sovit kartoitusajan, jolloin Lucky Homes arvioi tarvittavat toimenpiteet. Sähköremontti kannattaa usein yhdistää kodin pinta- tai keittiöremontin yhteyteen.
  3. Lucky Homes suunnittelee sinun tarpeitasi ja pyyntöjäsi kunnioittavan sekä budjettiisi sopivan sähköremontin ja lähettää sinulle tarjouksen.
  4. Mikäli hyväksyt tarjouksen, valitaan sähköremontille sopiva ajankohta asiakkaan aikataulut huomioiden. Lucky Homes tarjoaa asukkaille myös tilapäisiä asumisratkaisuja aina kun ne ovat mahdollisia tai tarpeellisia.
  5. Annat ammattilaisten hoitaa sähköremonttisi, ja nautit työn hedelmistä sekä kotisi arvon noususta!

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää Lucky Homesin sähköremonteista, ota ihmeessä yhteyttä meidän asiakaspalveluumme yllä olevan listan kohdan 1 mukaisesti!

Sähköremontin hinta Helsingissä ja ympäri Suomen

Sähköremontin hinta kiinnostaa jokaista remonttia suorittavaa henkilöä, mutta harvoin siihen saa kovinkaan yksityiskohtaista vastausta ennen kuin projekti aloitetaan. Hyvänä yleismittarina voi kuitenkin sanoa, että sähkö- ja tietoverkkojen uusiminen maksaa noin 100-150 per asuinneliö, riippuen eniten kiinteistön iästä ja muista tarvittavista toimenpiteistä.

Esimerkiksi vanhemmissa asunnoissa voi löytyä asbestia, joka nostaa hintaa purkuvaiheen osalta melko merkittävästi. Jokainen sähköremontti on omanlaisensa, ja esimerkiksi yhden pistorasian lisäämisen kustannukset nousevat yhteensä noin 100-150 euroon saakka. Tämä toki riippuu myös vahvasti siitä, minkälainen pistorasia valitaan.

Valinta onkin kaiken A ja O mitä sähköremontin hintaan tulee, ja pistorasioiden ohella hintaan vaikuttavat myös kaikki muutkin sähkökalusteet, valaisimet ja valokatkaisijat. Joskus nämä kaikki pitää uusia kokonaan, kun taas välillä osittainenkin työ riittää kyseisen asunnon tarpeisiin. Kaikki tämä selviää Lucky Homesin kartoituksessa.

Muutkin pienemmät sähkötyöt kuten esimerkiksi yksittäisen kaapelin asennus tai vanhan kiukaan vaihto uuteen onnistuvat helposti ja huokeaan hintaan. Isommissa asunnoissa ja projekteissa sähköremontin hinta totta kai kohoaa, mutta olinpaikalla ei juurikaan ole merkitystä. Ei ole siis väliä onko kotipaikkasi Helsingissä tai maalla, homma hoituu laadukkaasti samaan hintaan mitä itse työ vaatii.

Mikäli kyseessä on vanha omakotitalo joka vaatii kokonaisvaltaisen sähkökeskuksen ja johdotusten remontoinnin, projekti tulee kustantamaan kohteesta riippuen yleisesti ottaen 5 000-15 000 euron välillä. Mikäli kohteessa joudutaan uusimaan myös lämmitysjärjestelmä, hinta tulee luonnollisesti kipuamaan vielä suuremmaksi.

Lucky Homesin avulla saat kuitenkin sähköremontin kuin remontin parhaaseen mahdolliseen hintaan, oli kyseessä sitten pintaremontin yhteydessä tai ilman tapahtuva projekti. Varaa itsellesi alkukartoitus, ja katsotaan minkälaista sähköä onnistummekaan teidän elämäänne oikein lisäämään!

Sähköremontin kesto

Aika on rahaa, ja näin ollen kaikki haluavatkin että sähköremontin kesto minimoidaan. Lucky Homesin avulla pystytkin tähän siten, että laadusta ei tingitä lainkaan. Sähkösaneerauksen kesto riippuu kuitenkin aina kohteesta joka on kyseessä, sekä totta kai myös siitä mitä kaikkea korjattavaa kohteessasi on.

Tämä kaikki selviääkin Lucky Homesin alkukartoituksessa, jossa ammattilainen arvio kotisi tarpeet kokonaisvaltaisesti. Pienemmät projetktit saa hoidettua helposti vain yhdenkin päivän aikana, mutta esimerkiksi omakotitalon sähköremontti kestääkin sitten reilusti pidempään, riippuen toki siitä minkälainen lähtötilanne on mitä sähköturvallisuuteen tulee.

Koko remonttia ei tarvitse myöskään hoitaa kerralla, sillä joskus asiakkaamme haluavat hoitaa asioita väljemmällä aikataululla erinäisten syiden vuoksi. Yksi näistä on totta kai budjetti, jonka myötä asiat on myös mahdollista hoitaa kohde kerrallaan. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Lucky Homesilla mitoitamme sähköremonttimme aina asiakkaan aikataulun mukaan, jotta tavallinen elämäsi häiriintyisi mahdollisimman vähän. Omakotitalon sähköremontti kestää kuitenkin yleisesti ottaen noin kokonaisen arkiviikon, ja mikäli tarvitset väliaikaista majoitusta tuona aikana, muista kysyä asiasta asiakaspalvelijoiltamme!

Soita meille heti tästä! Jätä yhteydenottopyyntö