Rakennus- ja remontointipalvelut

Helsinki + pääkaupunkiseutu | Jyväskylä + Keski-Suomi
Helsinki | Jyväskylä

Rakennuspalvelu

Me Lucky Homesille uskomme, että luksus muodostuu pienistä, tarkoin viimeistellyistä yksityiskohdista.

Hyödynsimme remontointi- ja rakennuspalveluamme aiemmin ainoastaan omissa vuokra- ja myyntikohteissamme. Lukuisten työnlaatua ihailevien kehujen, torjuttujen urakkapyyntöjen ja suuren kysynnän jälkeen päätimme avata palvelumme myös yleiseen käyttöön vuonna 2020.  Toimialueemme on tällä hetkellä Helsinki ja lähiseudut sekä Jyväskylän alue.

Urakka-kalenterimme täyttyy nopeasti joten soita välittömästi ja esittele kohteesi meille. 

Soita heti tästä!
Monipuoliset

Remonttipalvelut Helsingissä ja Jyväskylässä

Meiltä onnistuu kodin remontointipalvelut monipuolisesti. Mikään urakka ei ole meille liian suuri tai pieni. Työt toteutetaan aina 100% :lla tarkkuudella, oli kyseessä sitten yksinkertainen maalaustyö tai suurempi keittiöremontti. Kodin kaikki pintaremontit Helsingissä ja lähikunnissa toteuttaa Lucky Homes. Vuoden 2021 alusta alkaen toimimme myös Jyväskylässä.

Listoitus- ja viimeistelytöistämme olemme saaneet erittäin positiivista palautetta. Meille tarkkuus ja huolellisuus on kunnia-asia. 

Kodin julkisivun remontit ovat meille arkipäivää. Kaipaako kotisi kenties kattoremonttia tai sokkelin remontointia? Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Jätä yhteydenottopyyntö