Pintaremontti
Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Pintaremontti

Tässä artikkelissa esittelyssä on paras tapa hankkia pintaremontti Helsingissä ja lähiseudulla. Luotettavana tiedonantajanasi toimii tuttu ja turvallinen Lucky Homes, sillä meidän kauttamme pintaremonttiin löytyy niin laadukkaat tekijät kuin paras mahdollinen hinta. Pintaremontin hinta kannattaakin painaa mahdollisimman alhaiseksi, ja meidän kauttamme se onnistuukin helposti!

Ota yhteyttä, kun tarvitset osaavaa pintaremontointia alueella Helsinki, Espoo, Kerava, Kirkkonummi, Sipoo, Porvoo tai Vantaa. Rajamme eivät kuitenkaan ole kiveen kirjoitettuja, vaan palvelumme liikkuu sopimuksesta myös muualle Suomeen hetkessä.

Huoliteltu pinta määrittää kokonaisuuden, antaa unohtumattoman ensivaikutelman, sekä takaa viihtyisät olot tilan käyttäjille. Laadukkaalle pintaremontoinnille löytyy lähes poikkeuksetta aina tarvetta. Lucky Homes tarjoaa ensiluokkaisia palveluja monipuoliseen pintaremontointiin kaikilla sen osa-alueilla. Avullamme onnistut kohottamaan asuntosi ilmettä nopeasti ja korkeiden laatustandardien mukaisesti.

Pintaremontin hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti yhdessä asiakkaan kanssa avoimella kanssakäymisellä, jotta laskutushetkellä ei ilmaannu negatiivisia yllätyksiä. Palvelumme kattaa kaiken, kuten lattiat, seinät, katon ja niin edelleen. Avullamme onnistut varmasti löytämään näyttävät ja toimivat ratkaisut tuomaan raikasta ilmettä sinun kotiisi.

Osaavaa pintaremontointia kaikkiin tarpeisiin ja hintaluokkiin

Pintaremontin tarve on aina läsnä ja se onkin erinomainen tapa saada nopeasti vanhatkin tilat täyteen uuden tuntua. Olemme Lucky Homesilla valmiita vastaamaan täysin asiakkaan kaikkiin toiveisiin. Olit sitten muuttamassa uuteen asuntoon, joka ei täysin vastaa mieltymyksiäsi, remontoimassa kiinteistöäsi edustavaan myyntikuntoon tai muuten vaan haluat vapauttaa asuntosi täyden esteettisen potentiaalin, niin olemme paikalla sinua varten.

Koko prosessi lähtee liikkeelle asiakkaan ideoista ja visiosta. Autamme asiakasta valitsemaan oikeat materiaalit oikeisiin paikkoihin, jotta syntyy huoliteltu kokonaisuus. Avustamme mielellämme asiakastamme valitsemaan myös luotettavat ja nopeat toimittajat yhteistyökumppaneidemme joukosta. Autamme asiakastamme löytämään näyttäviä ja vuosien päästä toimivia ratkaisuja.

Suunnitteluvaiheessa tulee ottaa huomioon muun muassa materiaalien kosteudenkesto ja puhtaanapidon helppous. Helpotamme valinnan vaikeutta kaikissa näissä.

Pintaremontin toteutuksesta vastaa Lucky Homesin osaava tekijäjoukko, jolta taittuu vaativammat projektit käden käänteessä. Pintaremontointi voi sisältää kaikkea lattian ja katon väliltä ja välillä jopa niiden ulkopuolelta.

Kanssamme onnistut toteuttamaan vaativatkin työmaat muun muassa seinätöihin, ovien vaihtoon, lattialaatoitukseen, maalaustöihin, tapetointiin, lattiamateriaalien vaihtoon, hiontaan ja lakkaukseen monen muun ohella. Toteutamme työmme aina säntillisesti ja fiksusti suunnitellen.

Pyrimme kuormittamaan ympäristöä mahdollisimman vähän, minimoimalla jätteiden määrän.

Töiden kesto ja asuminen pintaremontin aikana

Pyrimme kaikissa töissämme aina siihen, että asiakkaan normaali arki häiriintyy projektista mahdollisimman vähän. Sijoitamme työmme aina joustavasti asiakkaan kalenterin mukaan, jotta ajankohta saadaan hilattua molemmille parhaiten sopivaan kuosiin.

Pidämme huolta siitä, että asiakas pysyy jatkuvasti kartalla siitä, missä vaiheessa remontti etenee, jolloin sen mukaan helppo tahdittaa oman arjen kulkua.

Töiden kesto pintaremontoinnissa riippuu pitkälti niiden laajuudesta. Helpot pintarempat hoituvat jo yhdessä päivässä, mutta laajamittaisempi tekeminen saattaa vaatia kokonaisuudessa useamman viikon, jos asuntoon vaihdetaan esimerkiksi kaikki lattiat, seinät maalataan, listoitetaan ja ovet vaihdetaan.

Ratkaisu kaikenlaisiin ajallisiin haasteisiin löytyy kuitenkin takuuvarmasti aina vahvan suunnittelun ja kommunikoinnin myötä.

Asuminen on yleensä pintarempan yhteydessä mahdollista, mutta välillä saattaa ilmetä tarve etsiä tilaipäismajoittumisen ratkaisuja. Lucky Homes on paikalla auttamassa myös tämän tyyppisessä tarpeessa. Tarjoamme laadukkaita ratkaisuja tilapäismajoittumiseen sopimuksesta aina jos sopivia asuntoja vain on tarpeen hetkellä vapaina. Mahdollisuuksista kannattaa ehdottomasti kysyä lisää henkilökunnaltamme.

Ota yhteyttä, kun tarvitset ensiluokkaista palvelua pintaremontointiin. Käsissämme kuosit vaihtuvat raikkaiksi ja repsottavat nurkat nauliintuvat uuteen uskoon nopeasti ja avoimella työskentelytavalla ennalta sovittuun hintaan.

Lucky Homes pintaremontti Helsinki – Vapauta pintojesi täysi potentiaali vaivattomasti

Soita meille heti tästä! Jätä yhteydenottopyyntö