Helsinki | Espoo | Vantaa | Kauniainen | Sipoo | Kerava

Parketin ja laminaatin asennus

Kaipaako lattiasi päivitystä, ja onko mielessäsi parketin ja laminaatin asennus Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla? Lucky Homes hoitaa ammattimaisesti ja tyylikkäästi parketti-, vinyyli sekä laminaattilattioiden asennukset sekä pieniin että suuriin tiloihin. Esittelyssä tänään on myös hinta jonka parketin ja laminaatin asennuksesta joutuu pulittamaan vuonna 2020.

Yksi näyttävän kodin ehdottomasti tärkeimmistä elementeistä on persoonallinen ja kaunis lattia. Tänä päivänä lattiamateriaaleja on takuulla jokaiseen makuun ja hyviä vaihtoehtoja on tarjolla paljon. Suosituimpia lattiamateriaaleja ovat massiviparketti, lautaparketti, laminaatti, vinyylikorkki sekä ohutpuulattia. Kauttamme saat tukea ja opastusta juuri sinulle sopivan lattian valitsemiseen sekä viimeistellyn asennuksen avaimet käteen -periaattella Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudun alueella.

Tarvittaessa puramme vanhan lattian pois, teemme tarvittavat tasoitetyöt pohjaan ja asennamme uuden lattian sekä hoidamme myös jalkalistojen asennuksen sekä muut viimeistelytyöt. Hoidamme koko prosessin alusta loppuun, mutta halutessasi voit tilata kauttamme esimerkiksi ainoastaan uuden lattian asennuksen ja voit tehdä tarvittavat pohja- ja viimeistelytyöt, kuten tasoitukset, saumaukset ja listoitukset itse.

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikeat materiaalit, jotta lopputuloksena olisi mahdollisimman kaunis lattiapinta, joka nostaa asumismukavuutta, ulkonäköä ja asuntosi arvoa pitkäksi aikaa.

Uuden parketin/laminaatin asennus ei maksa maltaita

Uusi lattiapinta asennuksineen saattaa kuulostaa kalliilta ja vaikealta kokonaisuudelta, mutta tosiasiassa lattiapinnan pystyy vaihtamaan tarvittaessa nopealla aikataululla ja järkevään hintaan. Parketin ja laminaatin asennushinta Helsingin alueella on aina yksilöllinen, joten pyydä asiantuntijamme käymään kartoituskäynnillä ja laitetaan lattiaremonttisi alulle.

Meillä Lucky Homesilla on vuosikymmenten kokemus eri lattiapintojen vaihtamisesta ja asentamisesta kustannustehokkaasti. Läydämme siis varmasti yhdessä parhaat mahdolliset materiaalit juuri sinun kotiisi, jotka asentajamme asentavat laadusta tinkimättä. Kun annat ammattilaisten asentaa lattiasi, voit olla varma, että uusi lattiasi kestää eikä sitä tarvitse uusia pitkään aikaan.

Asennusjälkemme on saanut runsaasti kehuja vuosien saatossa, sillä asentajiemme toteutus on huolellista ja tarkkaa projektin alusta loppuun.

Lattiaremontin aikataulusta pystyt sopimaan joustavasti asentajiemme kanssa ja kokonaisuudesta pitää huolen suunnittelijamme, joka huolehtii siitä, että työn tilaaja ja asentajat ovat kaikki koko projektin ajan samalla viivalla.

Jokaisen lattiaremontin kustannukset ovat tottakai yksilölliset, mutta hintatasomme on asiakkaan näkökulmasta varmasti pääkaupunkiseudun parhaasta päästä – laadusta tinkimättä.

Projektin alussa tiimimme auttaa sinua materiaalien (lattian materiaalin, laadun, värin, listojen yms) valinnassa, jotta et jää suunnittelussa yksin.

Seuraavaksi lattiaremontille laaditaan aikataulu, jossa sovimme yhdessä asiakkaan kanssa remontin aikataulun sekä kokonaiskustannukset, joten projektin aikana ei tule yllätyskustannuksia. Tilaa pelkkä materiaalin asennus tai helppo avaimet käteen -paketti. Voit tilata meiltä pelkästään uuden lattiamateriaalin asennuksen, jolloin hoidat itse mahdollisia pohjatöitä sekä viimeistelytyöt, joihin kuuluu mm. jalkalistojen asennus. Jos haluat antaa koko projektin vastuullemme, niin sekin sopii. Avaimet käteen -periaatteella toimittaessa asiantuntijamme käy kartoittamassa tilanteen kohteessa ja antaa asiakkaalle tarvittavat lähtötiedot, jonka kautta projekti saadaan alulle.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme ja tehdään yhdessä sinulle laadukas, näyttävä ja kestävä lattia!

Lucky Homes parketin ja laminaatin asennus Helsinki – laadukkaat lattiat juuri sinun kotiisi.

Soita meille heti tästä! Jätä yhteydenottopyyntö