Helsinki ja lähialueet

Palo- ja savuvahinkokorvaukset

Tässä artikkelissa Lucky Homes käy läpi miten toimia kun edessäsi ovat palo- ja savuvahinkokorjaukset Helsingissä tai pääkaupunkiseudun alueella. Autamme sinua myös löytämään parhaan hinta-/laatusuhteen kyseiselle palvelulle.

Tarjoamme kattavia palveluita Palo- ja savuvahinkokorjaukseen pääkaupunkiseudulle sijoittuvalla toimialueellamme Helsinki, Espoo, Vantaa, Sipoo, Kerava, Kirkkonummi ja Porvoo, mutta vastaamme sopimuksesta tarpeeseen myös muualla Suomessa.

Paloiko päreiden ja käämien lisäksi osa rakennustasi tai kärsiikö jokin kiinteistöistäsi muunlaisesta savuvahingosta? Surkeiden sattumusten sarjan ei tarvitse jatkua tämän tyyppistä välikohtausta pidemmälle, sillä osaava ja hermojen kuormitusta lievittävä apu on lähellä. 

Palo- ja savuvahinkokorjaustöiden hinta määritellään aina yksilökohtaisesti jokaisessa kohteessa avoimesti asiakkaan kanssa. Näin vältämme puolin ja toisin ikävät yllätykset laskussa ja työmaa saadaan hoidettua kuntoon rehellisellä kanssakäymisellä alusta loppuun.

Palovahinkokorjaukset

Palovahinkojen korvaukset kuuluvat tyypillisesti kotivakuutuksen korvaamiin töihin, joten koko prosessi tulee aloittaa vahvalla kommunikoinnilla vakuutusyhtiösi kanssa. Käyttämäsi vakuutusyhtiön tulee hyväksyä korjauksiin valitsemasi urakoitsija ennen töiden aloittamista ja tarkastaa paikan päällä syntyneiden vahinkojen laajuus.

Palovahingot saavat alkunsa ilmeisimmin rakennuksen osissa sattuneesta tulipalosta. Näin korjattavaa löytyy rakenteista, jotka ovat palamisen lisäksi altistuneet muun muassa sammutuksessa käytetylle vedelle.

Autamme asiakastamme koko palovahinkoprosessin ajan tekemään oikeita valintoja. Autamme löytämään oikeat tekijät tilanteen kartoittamiseen ja tarvittavien materiaalien toimittamiseen ennen, kuin päästämme itsemme irti ensiluokkaisten purku-, puhdistus ja uudelleenrakennustöiden pariin.

Tarjoamme ammattitaitoista palvelua ja osaamista pienistä projekteista suurempiin kokonaisuuksiin joustavasti asiakkaan aikataulua mukaillen ja avointa työtapaa noudattaen.

Savuvahinkokorjaukset

Palojasavuvahingot-sammutin

Lucky Homesilta löydät parhaat tekijät savuvaurioituneiden kohteiden korjaamiseen. Prosessi alkaa vahingoittuneiden rakenteiden kartoittamisesta, jotta tilanteesta ja tarpeista saadaan kokonaisvaltainen ja kattava kuva.

Savuvahingot korjataan rakenteiden puhdistamisella, joka hoidetaan perusteellisella käsittelyllä puhdistusaineiden avulla, maalaamisella ja otsonoinnilla. Tarvittaessa rakenteita voidaan joutua myös purkamaan elementtien osalta, joita ei enää pystytä korjaamaan. Me hoidamme kaiken tämän korkean laatustandardin mukaisesti.

Pidämme huolta, että savuvahinkokorjauksen seurauksena kiinteistöön ei jää savukaasujen mukanaan tuomia epäterveellisiä hiukkasia, jotka hengityselimistöön joutuessaan saattaisivat aiheuttaa merkittäviä terveyshaittoja.

Huolehdimme siitä, että kiinteistöön ei myöskään jää epämiellyttäviä hajuja savusta.

Onko asuminen palo- ja savukorjaustöiden aikana mahdollista?

Asumisjärjestelyjen hoitaminen on vahvasti riippuvainen vahinkojen laajuudesta. Pahimmillaan palovaurioista johtuen asunto saatetaan julistaa väliaikaiseen käyttökieltoon, mikäli rakenteiden kantokyky on vaurioitunut pahasti, mutta pienempien työmaiden kohdalla asuminen saattaa olla mahdollista.

Lucky Homes pyrkii toteuttamaan kaikki työnsä siten, että asiakkaan normaali arki häiriintyy mahdollisimman vähän. Pyrimme mahdollistamaan kohteessa asumisen mahdollisimman pitkälle, mutta isommissa projekteissa tilapäismajoituksen etsimiseen saattaa löytyä aihetta.

Tarjoamme sopimuksesta väliaikaismajoittumisen ratkaisuja remonttiemme ajaksi, jos sopivia asuntoja on vain samaisena hetkenä vapaana. Mahdollisuuksista kannattaa palo- ja savukorjaustöiden aikana kysyä ehdottomasti lisää.

Toteutamme kaikki työmme aikataulun sanelemin ehdoin siten, että asiakkaan tarvitsee murehtia töiden etenemisestä mahdollisimman vähän. Pidämme edistymisestä myös tarkkaa kirjaa, jotta voimme pitää kiinteistön omistajat jatkuvasti ajan tasalla projektin vaiheista.

Ota yhteyttä, kun tarvitset osaavaa konsultointi- ja toteutuspalvelua palo- ja savukorjaukseen.

Lucky Homes palo- ja savuvahinkokorjaukset Helsinki – Laadukasta remontointia palaneille pinnoille, hermoja kärventämättä – nopeasti.

Soita meille heti tästä! Jätä yhteydenottopyyntö