maalaustyot
Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Maalaustyöt

Tuore maalipinta ja virheetön pintakäsittely takaavat ensimmäiset ihastuksen tunteet uudiskohteissa ja tuovat raikasta ilmettä vanhempiinkin tiloihin. Maalaustyöt sekä niiden hinta puhuttavatkin usein, ja tässä artikkelissa Lucky Homes käy läpi miten maalaustyöt luonnistuvat pääkaupunkiseudulla parhaiten.

Toimialueemme keskittyy pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Kirkkonummi, Porvoo ja Sipoo), mutta tarpeen vaatiessa alueen rajat joustavat pidemmällekin Suomeen.

Tarjoamme osaavia pensselin vetoja yritys- ja yksityisasiakkaille suunnitteluvaiheesta käytännön toteutukseen sisä- ja ulkotiloissa kaikkiin pintoihin. Kaiken tekemisemme tavoitteena on tuottaa asiakkaalle stressitön maalausprosessi ja lopputulos, josta myös itse voimme olla ylpeitä.

Maalaustyön hinta eritellään avoimesti yhteisymmärryksessä asiakkaan kanssa jokaisessa kohteessa, jotta ikäviä yllätyksiä ei ilmaannu ja asiakas voi huoletta luottaa toimintaamme koko prosessin ajan.

Oikeaoppinen pintakäsittely tuo kestävyyttä maalaustöihin

Kaikki lähtee asiakkaan visiosta. Ammattitaitoiset osaajamme auttavat puntaroimaan eri vaihtoehtoja yhdessä asiakkaan kanssa, jotta mahdolliset vaikeudet päätöksissä karisevat ja jokaisen kohteen parhaat puolet saadaan tuotua esiin niiden ansaitsemalla tavalla.

Autamme asiakastamme valitsemaan kohteeseen sopivat maalit, maalaustavan ja luotettavan toimittajan välineille, jotta ratkaisut kantavat pitkälle suojaamalla kohdetta korroosion ja valon negatiiviselta vaikutukselta. Oikeaoppisesti toteutettu maalausprosessi suojaa pintaa myös homeelta ja sienten kasvulta. Avullamme saavutat nämä edut näyttävän lopputuloksen lisäksi.

Työ suoritetaan säntillisesti alusta loppuun aikataulun sanelemin ehdoin tinkimättä laadusta. Tasainen ja kaunis lopputulos saavutetaan huolellisen pohjatyön kautta jokaisen kohteen vaatimusten mukaisesti.

Toimintamme pyrkii kestäviin ratkaisuihin pintojen lisäksi myös työskentely-ympäristössämme ekologisuus edellä. Annamme mielellämme vinkkejä ympäristöystävällisistä, sekä vähän hajuhaittoja tuottavista maalivalinnoista. Näin asuntoon ei jää epämiellyttäviä tuoksuja pitkäksi aikaa, eikä herkkäkään nenä joudu kärsimään oireista.

Jätemäärän minimointiin pyrimme välineistön aktiivisella huollolla ja työprosessin fiksulla suunnittelulla.

Järjestelyt ja asuminen maalaustyön aikana

Helsingin alueella maalaustyömme aktivoituu sisämaalaamisen ja pienkohteiden ympärillä (sopimuksen mukaan myös isommat projektit), joten asumisjärjestelyt saattavat huolettaa. Pyrimme toteuttamaan maalaustyömme siten, että asiakkaan normaaliin arkeen ei synny ylimääräistä vaivaa tai säätöä töistä johtuen.

Voiko asunnossa asua sisämaalauksen aikana? Jos kohteessa esimerkiksi maalataan vain joitakin sisäseiniä, niin arkea pystyy jatkamaan normaalisti samaisessa kohteessa ja asuminen on mahdollista. Mikäli kohde vaatii laajamittaisempaa maalaustyötä, kuten esimerkiksi kaikkien lattiapintojen maalaamista, niin suosittelemme järjestämään tilapäismajoituksen töiden nopeuttamiseksi ja asumisesta aiheutuvat haitan minimoimiseksi.

Lucky Homes tarjoaa vaihtoehtoja tilapäisasumiseen sopimuksen mukaan, jos sopivia asuntoja vain on remontointihetkellä vapaana. Mahdollisuuksista kannattaa ehdottomasti kysyä tarvittaessa lisää henkilökunnaltamme.

Ota yhteyttä ja anna meidän etsiä kanssasi juuri oikeat ratkaisut elämäsi pinnoille.

Lucky Homes maalaustyöt Helsinki – Hymyyn johtavaa maalaustyötä nopeasti – miellyttävään hintaan.

Soita meille heti tästä! Jätä yhteydenottopyyntö