Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Listoitukset

Rakennus- ja remontointiprojekteissa helposti viimeinen silaus jää tekemättä ja näin ollen nurkat jäävät roikkumaan, etenkin jos hinta tuntuu olevan liian hyvä ollakseen totta tai lähdet töihin itse. Pieni yksityiskohta saattaa vaikuttaa merkittävästi lopullisen kokonaisuuden harmoniaan. Tässä artikkelissa esittelemmekin miten listoitukset ja viimeistelytyöt onnistuvat parhaiten kun kohteena ovat Suomi, Helsinki ja pääkaupunkiseutu.

Pääasiallisia kohteitamme ovat juuri pääkaupunkiseutu, pitäen sisällään muun muassa seuraavat paikkakunnat: Vantaa, Espoo, Kauniainen, Sipoo, Kerava ja Kirkkonummi. Teemme toki myös sopimustyötä ympäri maata, joten älä pelkää ottaa yhteyttä vaikka tulisitkin hieman kauempaakin!

Tästä syystä listoitus ja pienet viimeistelytyöt kannattaa jättää ammattilaisten hellään huomaan. Kakku kaipaa päälleen kirsikkaa myös remonttikohteissa ja palvelumme ensisijainen tehtävä on täyttää kaikki toiveet viimeistelyn suhteen.

Lucky Homes tarjoaa kaikenkattavia palveluita listoitukseen viimeistelemään ovien ja ikkunoiden ympärykset todelliseen juhlakuntoon, sekä ratkaisemaan materiaalivalinnan tuottamat ongelmat.

Toimimme alueella joka keskittyy pääkaupunkiseudulle. Muun muassa Helsinki, Vantaa, Kerava, Sipoo ja Porvoo kuuluvat kohteisiimme, mutta palvelumme ei tunne rajoja kiveen kirjoitettuna. Sopimuksesta olemme paikalla juuri siellä, missä tarvitaan.

Listoituksen- ja muiden viimeistelytöiden hinta neuvotellaan joka työmaalla tapauskohtaisesti ja avoimesti, jolloin asiakas maksaa juuri sovitun määrän ja ikäviä yllätyksiä ei satu eteen.

Oikeanlainen listoitus viimeistelee kokonaisuuden

Listan valinta tarjoaa viimeisen silauksen tapetoidulle- tai maalatulle pinnalle. Tavoitteenamme on tarjota asiakaslähtöistä palvelua, jossa pieninkin toive otetaan huomioon.

Mikäli valinta eri vaihtoehtojen välillä tuottaa haasteita, olemme paikalla auttamassa. Ohjaamme parhaamme mukaan asiakasta löytämään oikean ratkaisun ja suotuisimmat materiaalit listoitukseen yksilökohtaisesti kohteesta riippuen. Oli lopullinen valintasi sitten koristelista, hento varjo- tai peitelista, puinen, tai MDF -materiaalista valmistettu lista, niin osaamme kartoittaa tarvitsemasi määrän ja asentaa listat ripeästi, mutta laadusta tinkimättä.

Yksi palvelu kattaa koko prosessin sunnittelusta käytännön toteutukseen asti, jolloin asiakas voi vierittää huolen harteiltaan ja keskittyä normaalin arkensa jatkamiseen.

Listoitus ja asuminen työn aikana

Listoittamisella on työmaan kokonaiskuvan kannalta merkittävä vaikutus, mutta työt pystytään silti hoitamaan normaalien asumisjärjestelyjen lomassa. Aikataulumme joustaa asiakkaan kalenterin mukaan siten, että kotitalouden normaali arkirytmi ei häiriinny tekemisestä.

Helppojen listoitusten tekeminen käy todella nopeasti, mutta vaikeammatkin erityistoiveet saadaan toteutettua aikataulun sanelemin ehdoin.

Käytämme työskentelyssämme tarkoin valittuja materiaaleja, joiden rasite ympäristölle pyritään parhaamme mukaan minimoimaan. Tämä mahdollistetaan tarkoilla laskelmilla tarvittavien välineiden ja materiaalien määrästä, sekä laadusta, jotta esimerkiksi jätteen määrä pystytään työmailla minimoimaan onnistuneesti.

Ota yhteyttä kun remonttisi on ensiluokkaista listoitusta ja viimeistelytöitä vailla.

Lucky Homes listoitustyöt Helsinki – Oikeat listat viimeistelevät kotisi ilmeen.

Soita meille heti tästä! Jätä yhteydenottopyyntö