Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti on monelle meistä asia jota kukaan ei halua tehdä, ja etenkin kylpyhuoneremontin hinta mietityttää lukijoitamme Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Silloin kun sen aika on kuitenkin koittanut ei pidä jäädä lepäämään laakereilleen. Lucky Homes on onneksi täällä sinua varten, ja kerrommekin tässä artikkelissa miten valitset itsellesi parhaan kylpyhuoneremontin Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, kilpailukykyisimpään hintaan tietenkin.

Kiiltävät kaakelit, käytännöllisyys ja kekseliäät visuaaliset ratkaisut ovat tämän päivän kylpyhuoneissa kovassa huudossa. Saumattomasti toteutetut työvaiheet ja näyttävän lopputuloksen yhdistävä pesutila nostaa asunnon arvoa ja kiinnittää kodin entistä vahvemmin sydämen ytimeen. Kun pääkaupunkiseudulla tarvitaan kylpyhuoneremonttien vankkumatonta osaajaa, niin apuumme voit luottaa remontin kaikissa vaiheissa.

Kylpyhuoneremontin hinta & toimialueet Helsingissä?

Kylpyhuoneremontin hintaa tiedustellaan meiltä todella usein. Yksiselitteistä vastausta on vaikea antaa, sillä jokaisen kylpyhuoneremontin hinta määritellään tapauskohtaisesti ja avoimesti yhdessä asiakkaan kanssa. Näin vältymme ikäviltä yllätyksiltä hintalapussa ja työmaa saadaan vietyä maaliin rehdillä meiningillä.

Avullamme onnistut toteuttamaan haastavatkin projektit alusta loppuun ilman turhaa stressiä ja aikataulun sanelemissa rajoissa. Toimialueemme sijoittuu akselille Helsinki, Kerava, Kirkkonummi, Espoo, Sipoo, Porvoo, mutta sopimuksesta kiidätämme osaamisemme paikalle myös muualle Suomeen.

Voitkin ottaa meihin yhteyttä kätevästi ja nopeasti jutun alalaidasta löytyvien nappuloiden kautta niin puhelimitse kuin sähköpostin välityksellä. Näin pääset mahdollisimman nopeasti keskustelemaan kohteestasi asiantuntijan kanssa, jolloin saamme selvitettyä projektillesi parhaan hinnan!

Onnistunut kylpyhuoneremontti kaikkiin tarpeisiin

Toimivassa kylpyhuoneessa yhdistyvät kekseliäät, arkea helpottavat ratkaisut, joiden avulla pienenkin tilan täysi potentiaali saadaan valjastettua asiakkaan tarpeisiin, sekä näyttävä lopputulos, joka takaa antoisat kylpyhetket.

Kylpyhuoneremontti lähtee asiakkaan tarpeen kartoittamisesta ja käytettävän tilan mittauksista. Olemme asiakkaan tukena koko remontointiprosessin ajan ja avustamme mielellämme luotettavan kalustetoimittajan ja materiaalien valinnassa.

Osaamme myös kertoa järkevistä ratkaisuista, joiden avulla remontin tulos saadaan kannattavasti näkymään pitkänkin ajan kuluttua. Avullamme onnistut muun muassa vanhojen kylpyhuonetilojen remontoimisessa nykypäivän standardien mukaiseksi, lisäykylpyhuoneen rakentamisessa, kylpyhuoneen laajennuksessa tai muissa kylpyhuoneisiin liittyvissä remontoinneissa.

Pidämme huolta, että uudet ja uudistetut tilasi vastaavat vallitsevia rakennusmääräyksiä ja ehkäisevät kosteus- ja homevaurioiden syntymistä.

Remontointi voi kohdistua pieneen pintaremonttiin tai vaatia laajamittaista tuottamista usealle eri osa-alueella. Apuumme voit turvautua kaikenlaisissa tarpeissa.

Kaiken toimintamme tavoitteena on tuottaa juuri sinun näköisesi ja kotiisi sopiva kylpyhuone.

Kauttamme onnistuu monen muun ohella muun muassa seuraavat:

  • Kylpyhuoneremontin suunnittelu
  • Purkutyöt
  • Kylpyhuoneen vesieristys
  • Kylpyhuoneen laatoitus
  • Kylpyhuonekalusteiden asennus
  • Putkityöt kylpyhuoneremontissa
  • Vessaremontti
  • Loppusiivous

Jokainen koti on erilainen ja kohtaamme jokaisen haasteen yksilöllisenä tapauksena, jotta pystymme tuottamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Vastuullista kylpyhuoneremontointia kaikissa olosuhteissa

Käytämme remonteissamme vain osaavia ja hyväksi todettuja yhteistyökumppaneitamme muun muassa putki- ja sähköasennuksiin. Lucky Homesin taitavat timpurit toteuttavat itse kaikki kalusteiden kokoamiseen ja purkutöihin liittyvät työt.

Pyrimme aina minimoimaan turhan jätteen syntymisen ja pidämme huolta työympäristömme siisteydestä. Aktiivinen välineistön huolto ja laadukkaiden materiaalien käyttäminen ovat myös ykkösprioriteetteja työmaillamme.

Toimenkuvaan kuuluu aktiivinen kommunikointi asiakkaan kanssa, jotta tiedämme molemmat jatkuvasti missä vaiheessa remontti etenee. Ilmoitamme mahdollisesti ilmaantuvista poikkeuksista ja muutoksista aina ensi kädessä, jotta asiakkaalle jää mahdollisimman paljon aikaa reagoida uuteen tilanteeseen. Otamme huomioon aina kohteen ominaisuudet ja pyrimme vähentämään melu- ja hajuhaittoja työskentelymme yhteydessä, jotta esimerkiksi muidenkaan taloyhtiön asukkaiden arki ei häiriinny. Ilmoitamme aina mahdollisesti ympäristölle haitallisista työvaiheista etukäteen ja hoidamme jälkitoimet huolellisesti.

Asuminen kylpyhuoneremontin aikana

Kaikki remontointipalvelumme noudattavat selvää ohjenuoraa, jonka mukaan pyrimme häiritsemään töillämme asiakkaan arkea mahdollisimman vähän. Remontoinnin aikataulu sovitaan aina asiakkaan kalenterin mukaan, jotta normaalin arjen rytmittäminen töiden aikana käy mahdollisimman jouhevasti.

Asuminen kylpyhuoneremontin aikana on yleensä mahdollista ja pyrimme järjestämään mahdollisimman lyhyet katkot esimerkiksi peseytymismahdollisuuksiin. Mikäli asunnostasi kuitenkin remontoidaan samalla useampia osa-alueita niin silloin tarvetta saattaa löytyä tilapäismajoittumisen järjestämiseen. Lucky Homes tarjoaa ratkaisuja tilapäiseen asumiseen aina silloin, kun sopivia asuntoja on valikoimastamme remontointihetkellä saatavilla koko Suomen mitalla. Mahdollisuuksista kannattaa ehdottomasti kysellä lisää henkilökunnaltamme aina tarpeen vaatiessa.

Ota yhteyttä, kun tarvitset osaavaa jokapaikan höylää kylpyhuoneremonttiin. Kanssamme onnistut varmasti tarpeestasi riippumatta luomaan esteettisesti miellyttävän kylpyhuoneratkaisun, joka helpottaa arkeasi käytännöllisyyden juhlalla.

Lucky Homesin kylpyhuoneremontti – Pesun- ja katseenkestävää toteutusta kylpyhuoneeseesi!

Soita meille heti tästä! Jätä yhteydenottopyyntö