keittioremontti
Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Keittiöremontti

Keittiö on tunnetusti kodin sydän. Hyvässä keittössä yhdistyvät arkea helpottava käytännöllisyys ja esteettisesti miellyttävät ratkaisut, jotka takaavat viihtyisät olot käyttäjille sekä vierailijoille. Joskus edessä on kuitenkin myös pelätty tai odotettu keittiöremontti, ja tällöin palvelulle tuleekin löytää paras hinta ja laatu!

Toimialueenamme on pääsääntöisesti Helsinki ja sen lähialueet (Vantaa, Sipoo, Kerava, Porvoo, Espoo, Kirkkonummi yms.), mutta sopimuksesta pääsemme nopeasti paikalle myös muualle Suomeen.

Keittöremontin hinta puolestaan sovitaan kokonaisena könttäsummana työkohtaisesti ja avoimesti asiakkaan kanssa, jotta vältymme ikäviltä yllätyksiltä hintalapussa remontin aikana.

Tavoitteenamme on kehittää kestäviä ja näyttäviä keittiöratkaisuja, jotka ilmentävät asiakkaamme luonnetta ja mieltymyksiä parhaalla mahdollisella tavalla – nopeasti.

Kaikki Lucky Homesin keittiöremontit toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, joten tiedät koko ajan missä mennään ja mikä projektisi tilanne on.

Keittiöremontin suunnittelu ja kalusteiden mitoitus

Varsinainen keittiöremontti alkaa tarkasta mitoituksesta, jonka ammattimainen tekijäjoukkomme hoitaa nopeasti ja joustavasti asiakkaan aikataulun mukaan. Autamme kalusteiden suunnittelussa mielellämme, jotta asiakas pystyy hyödyntämään saatavilla olevan tilan parhaalla mahdollisella tavalla. Varmistamme myös, että asiakas valitsee luotettavan ja nopean keittiöfirman toimittamaan kalusteet, jotta tarvittavat ja oikeat elementit saadaan paikan päälle nopeasti.

Asiakkaan taakka pyritään minimoimaan kaikissa projekteissamme hyödyntämällä oman osaamisemme lisäksi vain ja ainoastaan alan parhaiden toimijoiden palveluita suunnittelusta viimeistelyyn.

Keittiöremontin toteutus

Vastaamme täysin vanhan keittiön purkutöistä ja jätteen oikeaoppisesta kierrättämisestä. Purkutöiden lisäksi teemme kaikki pohjatyöt uusien keittiökalusteiden asentamista varten. Tähän kuuluu muun muassa mahdollinen laatoittaminen ja pienten pintaremonttien tuottaminen.

Pidämme huolta, että asiakas löytää itselleen parhaan mahdollisen toimittajan uudelle keittiölleen. Olemme mukana suunnittelussa ja oikeiden sävyjen valitsemisessa. Osaamme myös suositella luotettavia kumppaneita keittiöalan ammattilaisten joukosta, joiden palvelut toimivat juuri niin, kuin niiden pitääkin.

Vastaamme uuden keittiön kokoamisesta ja viimeistelytöistä, kuten sähkö- ja putkiasennukset jotka toteutamme aina korkein standardein.

Koko projekti hoidetaan siten, että asiakkaan normaali arki häiriintyy mahdollisimman vähän ja hän on koko ajan tietoinen siitä, missä vaiheessa työmaa etenee.

Keittiöremontti Helsinki – asuminen töiden aikana

Useimmiten asuminen kohteessa on remontin aikana mahdollista, mutta isompien projektien tiimoilta suosittelemme miettimään vaihtoehtoja tilapäismajoitukseen. Lucky Homes tarjoaa mahdollisuuden tilapäismajoittumiseen, jos sopivia asuntoja vain on remontin aikana saatavilla. Mahdollisuuksista kannattaa ehdottomasti kysyä tarpeen vaatiessa.

Ota yhteyttä, kun haluat täyttää keittiösi käytännöllisillä ja esteettisillä ratkaisuilla – nopeasti.

Lucky Homes keittiöremontti – Sydämesi mukaiset keittiöratkaisut jouhevaan arkeen.

Soita meille heti tästä! Jätä yhteydenottopyyntö