Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Kattoremontti

Tässä artikkelissa esittelemme miten kattoremontti onnistuu parhaiten Lucky Homes -asiantuntijoiden avulla. Kattoremontti ja sen hinta Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla voi olla kova vuonna 2020, mutta meidän kauttamme saat asiaankuuluvat ammattilaiset paikalle halvalla.

Pääsääntöisesti toimintamme keskittyy pääkaupunkiseudun sykkeeseen, jonka keskiössä komeilee Helsinki ja sen lähialueet ( Sipoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kerava, Espoo, Porvoo), mutta säntäämme joustavasti palvelemaan myös muualle Suomeen sopimuksen mukaan.

Katto kallellaan, materiaalien tippalukko vuotaa ullakolle pahemman kerran tai pinnoitteessa muhii hetkenä minä hyvänsä aktivoituva aikapommi? Kun vastaukset edellisiin uhkakuviin näyttävät edes etäisesti vihreää valoa, niin paikalle on syytä kutsua osaava joukko kattoalan asiantuntijoita.

Lucky Homesin kattoremontti tarjoaa laajamittaisia palveluitaan kattosuunnitteluun, oikeiden yhteistyökumppaneiden valintaan ja remontoinnin toteutukseen.

Kattoremontin hinta määritetään aina tapauskohtaisesti ja avoimesti yhdessä asiakkaan kanssa, jotta vältämme sekaannukset ja ikävät yllätykset remontin eri vaiheissa. Saat meiltä taitavaa kattoremontointia kaikkiin tarpeisiin , ja kattoremontin tarpeethan saattavat olla hyvinkin yksilöllisiä kohteesta riippuen.

Oikean materiaalin valinta sisä- ja ulkokattopintoihin saattaa jo itsessään tuottaa tarpeettoman kovaa päänvaivaa puhumattakaan oikeiden ratkaisujen suunnitelusta ja toteutuksesta. Avustamme mielellämme kaikenlaisissa hankkeissa. Asiakas tekee lopulliset päätökset töiden sisällöstä ja käytettävistä materiaaleista, mutta olemme paikalla ohjeistamassa ekologisesti kestävien ja laadukkaiden ratkaisujen valinnassa luotettavilta toimijoilta.

Tuemme asiakkaan valintaa myös materiaalitoimittajan valikoimisessa, jotta tarvittavat elementit saadaan paikalle oikeassa muodossa ja ajallaan. Vastaamme täysin työn toteutuksesta katon päällä, sekä alla asiakkaan saneleman aikataulun puitteissa.

Oli tarpeesi sitten huovutus, kevyt kunnostus, huoltomaalaus, pintakäsittely tai jokin isompi projekti, varmistamme laadun lopputuloksessa, josta myös itse voimme olla ylpeitä. Alaamme kuuluu kaikenlaiset toteutukset huopakattoihin, peltikattoihin ja tiilikattoihin monen muun materiaalin ohella.

Asuminen ja järjestelyt kattoremontin aikana

Pyrimme kaikissa töissämme siihen, että häiritsemme toiminnallamme asiakkaan normaalia arkea mahdollisimman vähän. Asuminen pyritään remontointikohteissamme järjestämään aina helpoimmalla mahdollisella tavalla ja yleensä väliaikaisratkaisuihin ei synny tarvetta. Mikäli töistämme kuitenkin aiheutuu liikaa ei-toivottua melusaastetta tai muuta elämän kannalta haitallista toimintaa, niin tiedämme informoida tästä asiakasta hyvissä ajoin etukäteen.

Lucky Homes tarjoaa myös vaihtoehtoja tilapäisasumisen tarpeisiin, mikäli sopivia asuntoja vain on remontointihetkellä vapaana. Mahdollisuuksista kannattaa ehdottomasti tarpeen tullen kysellä ottamalla yhteyttä Lucky Homesin asiakaspalveluun. Nyppää virtuaalisesti henkilökuntaamme hihasta ottamalla yhteyttä, kun tarvitset osaavaa kattoremontointia kohteessasi.

Lucky Homes kattoremontti – laaturatkaisuja kotisi päälle

Soita meille heti tästä! Jätä yhteydenottopyyntö